STANDARDNÍ PROPOZICE na sezónu seriálu mezinárodních závodů automobilů do vrchu ZAV Maverick Rescue Euro Cup 2019

27.01.2019 21:14

A máme tu další dokument řádů ZAV Maverick Rescue Euro Cup pro letošní sezónu a to jsou STANDARDNÍ PROPOZICE mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu ZAV Maverick Rescue Euro Cup 2019.

!POZOR! NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE PRO JEZDCE !POZOR!

Ke všem průběžně vydávaným dokumentům, Vás všechny žádáme o přečtení a prostudování.

Standardní propozice Vám přinášejí řadu důležitých informací týkající se systému administrativních, technických a organizačních postupů před začátkem sezóny a po celou dobu konání jednotlivých závodů v roce 2019.

Ty nejdůležitější informace jsou například ohledně postupů registrací do sezóny 2019 a přihlašovacího systému na jednotlivé závody, výdej licencí jezdců ZAV MREC a poplatků, postup administrativních a technických přejímek. 

Vše by mělo vést k usnadnění práce organizátorů i Vás samotných jezdců přímo na závodišti.

NOVINKA: Jezdec který se elektronicky zaregistruje do sezóny ZAV MREC 2019, po odeslání přihlášky ji bude muset ještě potvrdit! Potvrdí ji ve zprávě která mu obratem přijde na jeho e-mailovou adresu, kterou uvedl v elektronické registraci. Pokud nepotvrdí nebude přihlášen do systému ZAV MREC 2019.

Důvodem je, že jezdci neuváděli správný název svého e-mailu. (tento údaj je povinný)

Veškerý systém registrací a zasílaní poplatků za licence a priorit jezdce, i letos zůstane stejný tak jako v loňské sezóně.

Priority jezdce A či B a nebo tak zvaný jezdec nováček. Jak jsme již avizovali je to z důvodů průhlednosti a zájmu jezdců, kteří chtějí startovat v ZAV MREC v sezóně 2019. Vše naleznete ve STANDARDNÍCH PROPOZICÍCH v článku 5. Bod 5.3. a v článku 7. Bod 7.3 až 7.6.

Co je to Zvláštní ustanovení? Tento dokument je jedním z nejdůležitějších propozic pro Vás jezdce před samotným závodem! Dále se dozvíte kompletní informace o systému seriálu a závodů ZAV MREC mezinárodních závodů automobilů do vrchu v roce 2019.  

Žádáme všechny jezdce, aby si Standardní propozice přečetli! 

Dokument pod názvem STANDARDNÍ PROPOZICE bude uložen na webových stránkách seriálu WWW.MAVERICKRESCUE.CZ a to v sekci PROPOZICE na podstránce DOKUMENTY ZDE:

www.maverickrescue.cz/propozice/dokumenty-2019/

Veškeré dokumenty si také budete moci stáhnout a vytisknout.

Standardní propozice ZDE:

2.Standardní propozice ZAV Maverick Rescue Euro Cup 2019 - FINAL.pdf (324175)

UPOZORŇUJEME VŠECHNY JEZDCE:

Je vypsán termín, od kdy - do kdy se mají posílat registrace jezdců do letošní sezóny seriálu ZAV Maverick Rescue Euro Cup 2019. Samotné přihlašování do seriálu bude probíhat od pondělí 11. 2. 2019 do čtvrtka 4. 4. 2019. V tomto termínu budou probíhat registrace za cenových podmínek dle řádů ZAV MREC 2019 a jezdci přihlášení v tomto termínu obdrží prioritu A.

 

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a promotér a ředitel MREC Aleš Gänsdorfer