STANDARDNÍ PROPOZICE PRO SEZÓNU MREC 2014

29.01.2014 16:05

Dalším dokumentem pro letošní sezónu jsou STANDARDNÍ PROPOZICE mezinárodních závodů automobilů do vrchu ze seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2014.

Standardní propozice Vám přinášejí řadu důležitých informací týkající se systému administrativních, technických a organizačních postupů před začátkem sezóny a po celou dobu konání jednotlivých závodů v roce 2014.

Ty nejdůležitější informace jsou například ohledně postupů registrací do sezóny 2014 a přihlašovacího systému na jednotlivé závody, výdej licencí jezdců MREC, postup administrativních a technických přejímek, které byly pro letošní rok upraveny. Vše by mělo vést k usnadnění práce organizátorů i Vás samotných jezdců přímo na závodišti. Co je to Zvláštní ustanovení? Tento dokument je jedním z nejdůležitějších propozic pro Vás jezdce před samotným závodem! Dále se dozvíte kompletní informace o systému seriálu a závodů MREC, mezinárodních závodů automobilů do vrchu v roce 2014. 

 

Žádáme všechny jezdce, aby si Standardní propozice přečetli!

 

STANDARDNÍ PROPOZICE KE STAŽENÍ ZDE

 

Dokument pod názvem STANDARDNÍ PROPOZICE bude uložen na webových stránkách seriálu WWW.MAVERICKRESCUE.CZ a to v sekci PROPOZICE na podstránce DOKUMENTY a dále (po určitou dobu) na hlavní stránce webových stránek MREC. Veškeré dokumenty si také budete moci stáhnout a popřípadě vytisknout.

Termín spuštění registrací do letošní sezóny bude v pondělí dne 03.02.2014 v 18:00 hodin.

 

S pozdravem organizační výbor Team Maverick.rescue