TISKOVÁ INFORMACE - DRUHÉHO ZÁVODU NÁSEDLOVICE 18.-20.4.2014: 16° SLOVÁCKÝ KOPEC - IV. MEMORIÁL STANISLAVA FIRTLA "ORGANIZAČNÍ INFORMACE PRO JEZDCE"

13.04.2014 21:41

Druhý podnik letošního ročníku seriálu Maverick Rescue Euro Cup 2014 budou hostit jihomoravské Násedlovice. Zde se na trati dlouhé 2210 metrů budou odehrávat veškeré boje o další body do celkového hodnocení seriálu MREC. A že bude opravdu na co koukat, prozrazuje prozatím předběžná startovní listina, která k dnešnímu dni čítá 74 přihlášených jezdců ze čtyř zemí Evropy. Nechybí mezi nimi špičky českého motorsportu stejně jako např. formulové či historické vozy. Ostatně přesvetčit se můžete sami na následujícím odkazu: 

"Seznam přihlášených jezdců" 193.58.196.66/regmr14/RegisterMR14.dll/PrihlaseniPretek?Jazyk=SK&Pretek=229

Program závodního víkendu započne v sobotu v 8.30 hod, kdy jezdci vystartují do první tréninkové jízdy. Závodní jízdy pak budou po krátké polední přestávce navazovat ve 13.00 hod. a stejně tak tomu bude i v neděli. Vyhlášení vítězů proběhne po skončení závodních jízd v sobotu i v neděli, a to zhruba v 18.00 hod. přímo před kulturním domem v Násedlovicích.

Příjezd na závody je možný právě od zmíněného kulturního domu v obci Násedlovice, kde všechny návštěvníky jistě potěší zpráva, že vstupné je minimální a to 50,-Kč/den, děti do 15 roku v doprovodu rodičů mají vstup zdarma!

Nezbývá než odpočítat těch pár zbývajících dnů a přát si, aby počasí přichystalo optimální podmínky jak pro diváky, tak pro jezdce. Pořadatelé se na závodní víkend velice pečlivě připravují jak ze stránky bezpečnostní přípravy trati, tak zázemí pro diváky, včetně doprovodného programu.

 

Informace o trati Násedlovice ZDE: www.maverickrescue.cz/trate/a19-20-04-2014-nasedlovice-u-kyjova/

 

"ORGANIZAČNÍ INFORMACE PRO JEZDCE"
Vážení závodníci, informujeme Vás, že přihlášky do závodu v Násedlovicích budou ukončeny dne 17.04.2014 v 18:00 hodin. 

Termín ukončení registrací je stanoven z důvodu veškerých administrativních úkonů spojených s pátečními přejímkami. Pokud je jezdec řádně přihlášen, přejímka trvá cca pět minut. Pokud tomu tak však není, trvá to vše cca dvacet minut (jeden jezdec). Tímto prosíme tedy poslední opozdilce, aby se zaregistrovali ještě v řádném termínu. Děkujeme
Zde je odkaz na registrace: www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-nasedlovice/

Jen pár dnů zbývá do startu druhého závodu letošní vrchařské sezóny a to v Násedlovicích. Nyní Vám přinášíme nejdůležitější informace k příjezdu a organizaci celého víkendu. Tímto Vás pořadatelé žádají,aby jste respektovali pořadatelskou službu, přečetli si Zvláštní ustanovení a dodržovali časový harmonogram.

Příjezd do depa závodních strojů je stanoven na den 18.4.2014 od 12:00 hodin. Administrativní a technická přejímka je stanovena na den 18.4.2014 od 15:00 hodin v prostorách kulturního domu v Násedlovicích. Jezdci se na přejímky dostaví osobně a ze svým závodním vozem. Dále jezdec na technické přejímce předloží oblečení jezdce a helmu. Netýká se formulových vozů, tito jezdci se dostaví na administrativní přejímku a poté vyčkají u svých vozů v depu a technický komisař je navštíví. Je třeba, aby jezdci přijeli na závodiště v pátek dne 18.4.2014. V sobotu či v neděli se bude přebírat pouze ve výjimečných případech.

Upozorňujeme Vás, že od startu jsou místa rezervována pro formulové vozy.

 

Naviděnou v Násedlovicích při druhé letošní bitvě o body seriálu MREC!

 

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue Euro Cup