TISKOVÁ ZPRÁVA A OHLÉDNUTÍ ZA ČTVRTÝM PODNIKEM SERIÁLU MREC NA ZBRUSU NOVÉ TRATI " TATENICKÉ SERPENTÍNY U LANŠKROUNA" A PRŮBĚŽNÉ BODOVÁNÍ SERIÁLU MREC 2015

17.06.2015 12:53

O uplynulém víkendu se celý kolotoč seriálu Maverick Rescue Euro Cup přesunul do krásné krajiny nedaleko Lanškrouna, kde na jezdce čekala zbrusu nová a velmi náročná trať, jež si trošku představíme. Trať byla nezvykle velmi úzká a obklopena z velké části lesy. Rozhodně nebylo jednoduché trať zcela zabezpečit, ale pořadatelský tým to zvládl na výbornou. Újmu utrpěla jen závodní technika ("která se opravila izolepou a když ne, bylo použito málo izolepy" Emotikona grin)

Po celý víkend panovalo krásné slunné počasí i skvělá nálada mezi jezdci, což je určitě pro pořadatele pozitivní :-)

Po ukončení závodů jsme naslouchali názorům jezdců a závěrem je, že trať v Tatenicích u Lanškrouna má svoji budoucnost...

Je třeba se ještě více zaměřit na bezpečnost okolo závodní tratě a vybudování lepšího zázemí v PZS.

Je třeba také se zmínit, že divácká kulisa na závodišti byla k překvapení nás všech velice hojná.

Za promotéra Maverick Rescue Euro Cup bych chtěl velice moc poděkovat za velké pracovní nasazení všem členům organizačního výboru Maverick.rescue. Po pracovní stránce je závodiště v Tatenicích velmi náročné, ale když se v neděli večer odjíždělo domů, tak padlo heslo "když se dílo podaří, máme z toho všichni velkou radost". :-)

Poděkování patří taktéž všem, co nám byli nápomocni při stavbě a úklidu závodiště (všem statutárním orgánům, včetně starostů obcí Tatenice a Strážná, zemědělskému družstvu, autodopravě a především firmě, která zapůjčila 56 pneumatických bariér a samozřejmě dalším spolupracovníkům, kteří se o Vás během celého víkendu starali).

S pozdravem Maverick.rescue a Vtphoto Tichý

VÝSLEDKY:

13.-14.06.2015 - TATENICE U LANŠKROUNA (ČR) -  "VLČÍ VRCH"

Maverick rescue Euro Cup 2015

SOBOTA - 13.6.2015: Výsledky MREC I.Tatenické serpentíny 13.6.2015.pdf (394897)

NEDĚLE - 14.6.2015: Výsledky MREC I.Tatenické serpentíny 14.6.2015.pdf (365329)

PRŮBĚŽNÉ BODOVÁNÍ MREC PO ČTVRTÉM PODNIKU V TATENICÍCH U LANŠKROUNA:

Průběžné bodování po čtvrtém podniku I.Tatenické serpentíny u Lanškrouna.pdf (1452849)