TISKOVÁ ZPRÁVA K DRUHÉMU ZÁVODU ZE SERIÁLU MAVERICKRESCUE EURO CUP I. Memoriál Amose Krejčího - Město Brno - Kohoutovice 18.-19.05.2013

14.05.2013 13:18

 

Již příští víkend se opět rozezvučí motory závodních speciálů, tentokráte v brněnských Kohoutovicích téměř po dvacetisedmi letech. Závod je vypsán jako memoriál Amose Krejčího, známého brněnského novináře, který byl také mnohými přezdíván jako "chodící encyklopedie motorsportu" a který nás v loňském roce bohužel navždy opustil. Na jeho počest se nyní vrací závody do vrchu zpět do Brna, a to v rámci seriálu Maverick Rescue Euro Cup. Připraveny jsou dva závodní dny plné ježdění a doprovodného programu. Tréninkové jízdy začínají jak v sobotu, tak v neděli v 9 hodin ráno a ty závodní následují hodinu po poledni. Velkým lákadlem jsou především formulové prototypy, kterým je například pětisetkoňová Norma M20F rakouského jezdce Ferdinanda Madriana. Neméně zajímavé budou i výkonné japonské čtyřkolky či nabroušené "malorážky" v podobě čtrnáctistovek a šestnáctistovek. Vstupné je, jak už tomu na těchto závodech bývá, opět dobrovolné, tak neváhejte a přijďte prožít nezapomenutelný víkend v centru brněnské metropole.

 

INFORMACE PRO JEZDCE:

Nyní Vám přinášíme nejdůležitější informace k příjezdu a organizaci celého víkendu. Tímto Vás pořadatelé žádají, abyste RESPEKTOVALI následující pokyny:

 

1. Žádáme všechny účastníky závodu, aby na závodiště přijížděli ze směru od cíle (viz. mapy příjezdových tras) ZDE: https://www.maverickrescue.cz/trate/a18-19-05-2013/ a to nejdříve v pátek 17.5.2013 od 12:00 hodin. Depo je rozděleno na dvě části: pro formulové a pro plechové vozy. Tím, že přijedete ze směru od cíle, se vyhnete nejen občas komplikovanému provozu v centru Brna, ale zároveň Vás technický komisař odbaví přímo v prostoru startu a poté budete činovníkem depa na rozcestí pod startem nasměrováni a usazeni do příslušné části depa. Nájezd do depa bude řešen postupným systémem (PO JEDNOM VOZU).

 

2. Důležitá informace je, že se závod a depo jezdců nachází přímo v městské části Kohoutovice ve Městě Brně. Proto Vás žádáme o dodržování následujících bodů!!!

- dbejte soukromí obyvatel

- využívejte ploch, které jsou nám k dispozici, pokud se nedohodnete s obyvateli jinak

- dodržujte noční klid!!!

- pohybujte se v depu rychlostí max 30/km za hodinu!!! (předpokládá se, že bude přítomno více diváků a dětí)

- DBEJTE VŠECH POKYNŮ POŘADATELŮ A POLICIE!!!   

 

Upozorňujeme jezdce, kteří mají zájem se ještě registrovat do seriálu ZDE: https://www.maverickrescue.cz/registrace/registrovani-jezdci-na-sezonu-2013/ a přihlásit se na závod ve Městě Brně v městské části Kohoutovice ZDEhttps://www.maverickrescue.cz/registrace/registrace-jezdcu-brno-pisarky-kohoutovice-18-19-05-2013/, aby tak učinili nejpozději do čtvrtka 16.5.2013 do 18:00 hodin. Poté budou ukončeny registrace do výše zmíněného závodu a jezdec, který se přihlásí po termínu, uhradí ke startovnému navýšený administrativní poplatek ve výši 200,- Kč.

Od 14.5.2013 mohou jezdci či manažeři kontaktovat vedoucího depa, pana Jana Pěničku, tel. č.: +420 606 300 404, u kterého mohou řešit uspořádání vozů v depu.

Upozorňujeme Vás, že organizace depa bude převážně řešena organizátorem podniku a proto je třeba se dohodnout a nahlásit vedoucímu depa, kdo s kým bude chtít parkovat a v jakém počtu.

Další informace na sekretariátu závodu Mobil: +420 777 679 289

 

Na Vaši účast se těší celý realizační team Maverick.rescue, GMS a KV-Motorsport team o. s.