Tisková zpráva Lemurs Racing Teamu

21.08.2012 10:46

 

Ve dnech 18. - 19. srpna 2012 se konal druhý podnik Mezinárodních závodů automobilových vrchařů Maverick rescue Euro Cup 2012  – 1. Bratrušovské serpentiny. Závodilo se na 3200 m dlouhé trati (mezi obcemi Bratrušov – Kopřivná), jež nabídla technické i rychlé pasáže a na které nejrychlejší vozy dosahovaly průměrných rychlostí 120 km/h. Atraktivní startovní pole, které tvořilo asi 80 jezdců, bylo rozděleno do tří základních kategorií – závodní vozy, předjezdci a jízda pravidelnosti.

Členové Lemurs Racing Teamu pojali tento závod jako testování své techniky na další závody, neboť jejich speciály měly  na posledních závodech v Nové Bystrici technické problémy. Zde opět Lemuři zazářili a potvrdili své kvality, když v sobotu i v neděli zajeli skvělé časy a umístili se v Top10.

Radek Kolbábek  s vozem Ford Sierra 4000 (LPG servis Nedvědice) po oba dva dny vyhrál kategorii E2SH a Miloš Zmeškal (Zmeškal Motorsport), startující na voze  Formule Ralt 032, také s přehledem získal  v kategorii HA2 v sobotním i nedělním závodě 1. místo. Zajímavý byl i jejich souboj o umístění v absolutním pořadí, kde rozhodovaly pouhé setiny. V sobotu Radek Kolbábek zabojoval a obsadil vynikající 3. místo v absolutním pořadí, 4. byl Miloš Zmeškal. V neděli oba dva sklouzli o místo níž, a tak byl Radek  4. a Miloš 5.

A kdy opět uvidíte oba jezdce? 15. a 16. 9. v Divákách. Více informací na -

https://www.maverickrescue.cz/  a https://www.lmbc.eu/cz/ .

Za tiskovou kancelář Lemurs racing teamu Mgr. Eva Čepičková, tisková mluvčí (samozvaná)