ZAHÁJENÍ PRACÍ NA PAMÁTNÍKU JEZDCE JIŘÍHO LOSE. SETKÁNÍ ZAPOČNE O TOMTO VÍKENDU, SOBOTA 27. 3. 2021 OD 9:00 HODIN, NA MÍSTĚ SAMÉM.

24.03.2021 19:17

Vážení přátelé, kamarádi a známí,

- Setkání a první fáze výstavby pamětního místa jezdce Jiřího Lose, započne o tomto víkendu sobota 27. března 2021 v 9:00 hodin. Příprava na výstavbu již postupně probíhala před čtrnácti dny a to za podpory a spolupráce kolegů z týmu GMS rating team a to od pana Michala Sedláčka a jeho zaměstnanců. Dále proběhlo přímé zaměření místa a příprava postupu prací pro mechanický bagr. Tento stroj bude hloubit hlavní základnu památníků, který bude o rozměrech na šíři 1,20m a na délku 1,80m. Samotné bednění je již připraveno a bude ihned usazeno na místo a zabetonováno. Dále bude proveden úklid a pálení všech dřevin. Vše je povoleno od majitele pozemků pana Vávry, který jak již jsme informovali, nám pozemek věnoval na dobu neurčitou a bez úplaty.

POZOR – ŽÁDOST, bylo Vás opravdu hodně, co jste chtěli za námi přijet a pomoci. Velice si toho vážíme a děkujeme také za podporu. Kdo v sobotu 27. 3. 2021 má čas a koho neomezí dosavadní opatření a nařízení vlády s ohledem na pandemii COVID - 19 je vítán.

Plánovaný čas zahájení prací je od 9:00 hodin, tímto vás žádáme, nejezděte na místo dříve jak po 9 hodině! Je to z důvodů montáže a instalace (dopravního značení), omezení dopravního provozu. Je třeba v místě samém zpomalit dopravu, bude se na místě pohybovat řada vozidel a pracovních strojů. Děkujeme…

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z.s. a promotér a ředitel MZAV MHCC 2021 Aleš Gänsdorfer