POZVÁNKA NA I. AKCI: INFORMACE K REGISTRACÍM "TESTOVÁNÍ A VOLNÉ JÍZDY NA MASARYKOVĚ OKRUHU V BRNĚ" MAVERICK RESCUE EURO CUP VE SPOLUPRÁCI S AUTOMOTODROMEM V BRNĚ OPĚT POŘÁDÁ VE DNECH 29. 03. 2017 AŽ 01. 04. 2017 ČTYŘDENNÍ PŘEDSEZÓNNÍ TESTOVACÍ JÍZDY​.

25.01.2017 14:18

 

KTERÉ SOUČASNĚ BUDOU NAVAZOVAT NA PRVNÍ MEZINÁRODNÍ MISTROVSKÝ ZÁVOD MAVERICK RESCUE EURO CUP 2017 DNE 02. 4. 2017 POD NÁZVEM "GMS HILLCLIMB PROLOG - AUTOMOTODROM BRNO" A MČR V ZÁVODECH SOUČASNÝCH A HISTORICKÝCH AUTOMOBILŮ DO VRCHU.

 

INFORMACE K TESTOVÁNÍ:

PŘEDSEZÓNNÍ TESTOVACÍ JÍZDY​ 2017: jsou určeny nejen pro české jezdce, ale i pro všechny zahraniční a ze všech automobilových disciplín (okruhy, vrchy, rallye atd.)

Upozornění – testování a volné jízdy automobilů na automotodromu v Brně v těchto dnech je jediné vypsané pro letošní sezónu 2017 na Masarykově okruhu Brno!

Tréninkové jízdy po trati na automotodromu Brno skýtají velice mnoho možností: především si v klidu a pohodě připravovat své vozy, techniku na novou sezónu a také na první závody. 

Po velmi dobré spolupráci s vedením AMD z let minulých se zvyšuje počet vozů na trati v jedné tréninkové půlhodině na 40 vozů.

Prosíme tímto všechny zájemce, aby se začali registrovat na:

e-mailové adrese: maverick.rescue@seznam.cz a nebo na telefonním čísle: +420 777 679 289

Česká republika.

Ve Vašich registracích vždy uvádějte: jméno, příjmení, team, počet a značka vozidla/el, s kterým/i budete testovat, datum testování, předpokládaný počet půlhodinových tréninků, dle informačních skupin v daném dnu, a kontakt: tel. č. a e-mailovou adresu.

Veškeré informace o obsazenosti testovacích jízd a boxech v daných vypsaných časech, naleznete ZDE:

https://www.maverickrescue.cz/registrace/tabulka-registraci-a-prihlasenych-jezdcu-a-tymu-na-testovani-automotodrom-brno-29-3-1-4-2017/

Další informace naleznete na webových stránkách: www.maverickrescue.cz/ a https://www.maverickrescue.cz/trate/akce-testovani-a-volne-jizdy-automotodrom-brno-29-3-1-4-2017/ na facebooku: https://www.facebook.com/Maverick-rescue-eurocup-223983431024791/?ref=aymt_homepage_panel
Tímto také apelujeme na jezdce, aby si uvědomili, že nevybíráme žádné zálohy na tuto námi pojatou neziskovou akci. Pokud se tedy nebudete moci účastnit, prosíme o provedení odhlášení min. 48 hodin předem. Touto akcí chceme přispět k větší bezpečnosti na závodních tratích v sezóně 2017. Jde nám o pokračování tradice a umožnění každoročního otestování vozidel a techniky teamů.

Je nám potěšením Vám oznámit, že ceny za jednotlivé jízdy a boxy se nám i v době zdražování podařilo zachovat na stejné úrovni jako v letech minulých!

Jezdci mohou do areálu AMD Brno najíždět již dne 28. 3. 2017 od 17:00 hodin (dříve NE).

Administrace a platby tréninků budou v hlavní budově v kanceláři v přízemí (vždy od 08:30 hodin). Viz navigační systém v areálu AMD.

Cena jedné půl hodiny za jedno auto je 1.500,- Kč / 60 EUR včetně DPH. Záboxový prostor je zdarma! Můžete si také pronajmout box za cenu 4.000,- Kč / 150 EUR včetně DPH/den 24 hodin. Možnost více aut do jednoho boxu. Tím by byla cena pro jedno auto a jezdce nižší.

Opět v letošním roce bude celodenní občerstvení (catering) pro všechny jezdce a popřípadě jejich team. (káva, čaj, nealkoholické pití, snídaně, obědy, večeře, občerstvení formou rautu atd.) Za boxem číslo 1.

Vše za menší jednodenní poplatek.

S pozdravem organizační výbor Maverick Rescue z. s. a Automotodrom Brno